Izvedba kritine ravne strehe, ki ji ni para!

Izvedba ravnih strehNe zamudite izjemne ponudbe izvedbe ravne strehe pri nas! V podjetju Šircelj d.o.o. vam nudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo ter nadstandardno zanesljivost. Naše konkurenčne prednosti so:

  • Garancija na vse naše storitve
  • Hitra in učinkovita izvedba ter transparenten odnos s strankami
  • Brezplačno povpraševanje
  • Pestra izbira različnih vrst materialov
  • Profesionalna in zanesljiva izvedba

 

Naša predanost delu se redno obrestuje z navdušenjem naročnikov. Slednji namreč vedno znova izpostavljajo našo profesionalnost, ugodne cene in prijaznost. Prepričani smo, da lahko tudi vam ponudimo kakovostno in hitro izvedbo ravne strehe, ki bo navdušila tudi tiste najbolj zahtevne stranke!

 

Odločite se za izvedbo ravne strehe z bogato tradicijo

Z jasno zastavljenim poslanstvom – ponujati nadstandardno kakovostno izvedbo in popravilo ravnih streh za dostopno ceno – smo na slovenskem trgu uspešno prisotni že 30 let. Naša ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov je zato pripravljena tudi na najbolj zahteven strešni izziv in ponuja rešitve tudi za najtežja popravila ravnih streh. Ker nenehno spremljamo vse najnoveše tehnološke trende in investiramo v uporabo najsodobnejših tehnik, lahko naročnikom zagotovimo zgolj najboljše, kar ponuja trg. Odločitev za izvedbo ravne strehe z nami je:

  • Cenovno ugodna – ponujamo namreč optimalno ceno izvedbe ravne strehe, zagotovite pa si tudi hitro izvedbo vseh del
  • Preverjena – pridobili smo zaupanje velikih slovenskih in tujih podjetij kot so Spar, Tuš in Mercator

 

Naša izkušena ekipa svetovalcev vas bo spremljala na poti vse od izbire materiala do gradnje ravne strehe vaših sanj. Vedno se lahko obrnete na nas in mi bomo z veseljem delili vso znanje in izkušnje ter vas podkovali z vsemi potrebnimi informacijami pred nakupom. Sestava ravne strehe iz naše ponudbe, vsebuje samo najboljše materiale, zato z veseljem jamčimo za kakovost.

 

Kako do popravila ravne strehe z nami?

Na naši spletnRavna strehai strani lahko izkoristite možnost povsem brezplačnega povpraševanja o kritini ravnih streh. Mi vam bomo nato v najkrajšem možnem času ponudili vse relevantne informacije kar preko elektronske pošte. Vabljeni pa tudi v naše poslovne prostore (na naslovu Veliko Mlačevo 18, Grosuplje), kjer lahko na štiri oči poklepetate z našimi strokovnjaki za izvedbo ravne strehe in nemudoma pridobite vse želene informacije. Z veseljem vam bodo opisali kakšna je dobra sestava ravne strehe in vsi pomembni detajli.

Poleg kakovostnih kritin za ravne strehe vam ponujamo tudi kovinske profile, krivljenje pločevine, krovsko kleparska dela, hidroizolacije in termoizolacije.

Povpraševanje