Ravna streha na hiši - ravne strehe so strehe prihodnosti

Ravne strehe so dobro narejene, če je izvedba popolna in če so uporabljeni kakovostni materiali. Materiali, ki jih uporabljamo za izvedbo ravne strehe na hiši, proizvodnih halah, večstanovanjskih blokih, prodajnih centrih in mnogih drugih objektih ter za njihovo kvaliteto tudi jamčimo:

PVC membrane – Sikaplan, Bauder, Renolit, Alkorplan...
TPO membrane – Sarnafil, Firestone, Bauder, Firestone
EPDM membrane – Firestone
Bitumenske kritine – General Membrane, Bauder...

 

Jamčimo tudi, da je cena izdelave ravne strehe izjemno konkurenčna, plačilni pogoji pa strankam prijazni.

 

Ravne streheRavne strehe

 

 

Firestone

Sika SarnafilBauderGeneral MembraneRenolit

 

 

Zelene strehe - extenzivne, Urban Space, Xerofloor 

Zelene streheZelene streheZelene strehe

 

UrbanscapeXeroflor

 

 

Ravne strehe postajajo vse bolj priljubljene

V podjetju smo strokovnjaki za ravne strehe. Imamo več kot 30 letne izkušnje pri izvedbi ravnih streh ter bogate reference, zato smo sposobni izvesti ali sanirati še tako zahtevno ravno streho.

Za ravne strehe izolacija igra največjo vlogo, saj jih mora zaščititi in ostati tudi med ekstremnimi vremenskimi vplivi stoodstotno vodotesna. Meteorna voda lahko pri ravni strehi na hiši ali drugem objektu, zelo hitro povzroči hude težave, v primeru, da ta ni izvedena pravilno in natančno. Pri tem ne smemo pozabiti, na veliko materialno škodo.

Največkrat je izolacija ravne strehe izdelana iz polimer – bitumenskih trakov, pogosto pa se uporabljajo tudi elastomerne in sintetične folije. Kakšna bo ravna streha na hiši je odvisno od njene konstrukcije in pogosto tudi od namena, saj je le-to mogoče ozeleniti (zelena strehe), uporabiti za pohodno, ali celo vozno površino. Takšne ravne strehe so najpogosteje v uporabi v različnih prodajnih centrih kot parkirne ploščadi.

 Ravne streheravna streharavna streha

 

 

 

 

 

 

 

Ravna streha izolacija - izvajamo vse vrste ravnih streh iz mnogo vrst materialov

30 letne izkušnje pri izvedbi ravnih streh in stalno spremljanje novosti, so osnova za našo 100% zanesljivost izvedbe. Skozi dolga leta delovanja smo si pridobili ogromno izkušenj na področju izdelave ravne strehe, zato se ne ustrašimo niti zahtevnejših izzivov. Za vse kar izvedemo tudi jamčimo in nudimo garancijo.

Če vas zanima kakšna naj bi bila vaša ravna streha, izolacija, kako bi se zadeve lotili, cena ravne strehe…, nas pokličite, ali nam pošljite povpraševanje. Radi se bomo odzvali in vas obiskali na objektu, naredili ogled ter vam svetovali o vsem potrebnem.

Povpraševanje