Gradnja ravne strehe – definicija, detajl in naklon

Gradnja ravne strehe zahteva največjo mero izkušenosti. Že po definiciji ravne strehe gre za zapleten gradbeni podvig, kar v večji meri izhaja iz okoljskih vplivov, ki so jim izpostavljene kritine za ravne strehe. Poleg samih mehanskih obremenitev, ki jih doživljajo ravne strehe, so od vseh vrst streh prav te najbolj izpostavljene vremenskim vplivom. Prav zato je v srcu definicije gradnje ravne strehe zagotovitev odlične termoizolacije, uporaba vrhunskih hidroizolacijskih materialov in maksimalna kakovost zaščitnih plasti. Najmanjši naklon hidroizolacije ravne strehe je približno 2%.

 

Gradnja ravne strehe je osvojila svet!

Ravne strehe detajli vseh vrst, elegantne linije in minimalistična estetika so osvojile svet. Sodobni arhitekturni trendi kažejo, da se v zadnjih desetletjih vedno več ljudi odloča za gradnjo ravne strehe, v nasprotju z nagnjenimi strehami izpred več desetletij. Zasebne hiše in stanovanjski bloki vseh vrst – tudi tisti najbolj prestižni – so z minimalisitčnimi prerezi ravne strehe ustvarili nov ideal. Poleg tega so v 21. stoletju ravne strehe postale vseprisotne tudi po zaslugi nakupovalnih centrov in sodobnih poslovnih zgradb, ki prednosti ravnih streh uporabljajo sebi v prid – tudi za gradnjo parkirišč ali teras. Definicija ravne strehe je torej postopoma doživljala vzpon in vse kaže, da se bo njena prilubljenost in atraktivnost obdržala tudi v prihodnosti. Pri podjetju Šircelj d.o.o. smo ravno v času njihove popularizacije (zadnja 3 desetletja) z gradnjo ravnih streh povsod po Sloveniji ta trend spremljali povsem neposredno.

Definicija ravnih streh

Gradnja ravnih streh

Vabljeni na obisk v slovenski center gradnje ravnih streh

Sprava manjše lokalno podjetje iz Grosuplja, a s trdim delom in inovativnim pristopom smo si pridobili bogate reference. Za sodelovanje z nami so se odločile nakupovalne verige kot so Spar, Mercator in Tuš, gradnjo ravnih streh pa smo uspešno izvedli tudi za številne druge majhne in velike poslovne zgradbe. Nudimo garancijo na vse naše storitve, kar poleg izvedbe ravnih streh vključuje še:

  • Kovinske profile
  • Krivljenje pločevine
  • Krovsko kleparska dela
  • Hidroizolacije
  • Termoizolacije

 

V kontakt z nami lahko stopite preko telefonske številke 031 625 298 ali kontaktnega obrazca. Vaše brezplačno povpraševanje pa lahko izvedete tudi osebno v naših poslovnih prostorih. Smo profesionalni, zanesljivi in vedno sledimo novitetam, zato nam lahko popolnoma zaupate pri vašem novem gradbenem podvigu!

Povpraševanje